P-områdene

Vi har 4500 parkeringsplasser på Flesland. Velg om du vil parkere så nært terminalen som mulig, eller til lavere pris litt lenger unna.

NB! Nye parkeringsplasser

På Flesland har det vært av- og påstigning på samme sted og samme nivå. Nå er avgang og ankomst delt på to ulike nivåer.

P0 er avstigningsplasser for privatbiler, på avgangsnivået. Skal du bringe noen til Flesland, kjører du opp på broen, og velger venstre kjørefeltet. Merk at disse plassene er ment for avstigning, og ikke parkering. Inn og ut-kjøring innen 7 minutter er gratis. Ellers koster det 50 kroner per påbegynte 20 minutt, fra man kjører inn.

P1 er korttids-parkeringsplassen på bakkenivå og ankomstnivå, rett foran terminalen. Denne parkeringsplassen passer for de som skal hente noen, eller som behøver å stå parkert nærmest mulig terminalen. Også her er det 7 minutters gratis tid, fra innkjøring til utkjøring. Ellers koster det 30 kroner per påbegynt 20 minutt, 90 kroner per time, og 450 kroner for et døgn.

Parkeringshuset - P2

Parkeringshuset inneholder nå leiebilparkering der det tidligere var korttidsparkering, og dit kommer du ved å kjøre lengst frem, til innkjøring nr. 2. Innkjøringen for ordinær parkering i parkeringshuset, P2, er første innkjøringsmulighet. Ellers er det ingen endringer i kjøreveien til parkeringshuset. Fra parkeringshuset er det takoverbygget gangvei over til terminalen.

Parkeringsområdene 

P9 Langtid 

 • P9 Langtid er et utendørs p-område som er anbefalt for lengre opphold og for kunder som ønsker en rimelig pris på parkering.
 • Book minimum 5 timer før innkjøring
 • 10-12 minutters gange fra terminalen. 

P8 Langtid  

 • P8 Langtid er anbefalt for lengre opphold og for kunder som ønsker en rimelig parkering.
 • Book minimum 5 timer før innkjøring
 • 8-10 minutters gange fra terminalen.

P6 Langtid   

 • P6 Langtid er anbefalt for lengre opphold
 • Book minimum 5 timer før innkjøring
 • 6-8 minutters gange fra terminalen.

P2 P-hus

 • P2 P-hus er anbefalt for businessreisende
 • Book minimum 5 timer før innkjøring  
 • P2 P-hus er et innendørs p-område plassert rett ved terminalen med bare 1-2 minutters gange.

Selv om skiltet viser "fullt" eller "stengt" er plassene holdt av for kunder som har forhåndsbooket. Parker bilen din på ledig plass. 

Korttidsparkering

På av- /påstigning og på kortidsparkering rett foran terminalen har vi innført et nytt bomløst system med skiltgjenkjenning. Når du skal hente eller kjøre noen til flyplassen er de første 7 minuttene gratis. Står du lengre enn 7 minutter trenger du ikke løse parkeringsbillett i automaten. Parkeringen starter og stopper automatisk, skilgjenkjenningsystemet gjør at du betaler for nøyaktig den tiden du skal.

Motorsykkel

Innkjøring til Leiebil i parkeringshuset. Kjør rett frem etter innkjøring til eget område til for MC parkering. Parkering på disse plassene er gratis. Om biloppstillingsplass benyttes betales ordinær parkeringsavgift.

Sykkelparkering

Sykkelparkering er under tak på P4. Benytt gangvei fra P4 sykkelparkering gjennom parkeringshuset til terminalen.

Vi tilbyr bedriftsavtale på parkering

Det er mulig å leie parkeringsplass i Parkeringshuset. Vennligst ta kontakt med EuroPark for å opprette en avtale.