Styrende dokumenter for eksterne samarbeidspartnere

Styrende dokumenter

Her finner du Avinors Styrende dokumenter for eksterne samarbeidspartnere. De utvalgte styrende dokumentene synkroniseres hvert døgn fra vår interne base, slik at siste gyldige versjon alltid er tilgjengelig.

Pålogging

For å få tilgang til Avinors styrende dokumenter trenger du oppdatert påloggingsinformasjon. Dette får du ved å sende mail til SMART@avinor.no.

Basen for styrende dokumenter er delt i tre og du vil få påloggingsinformasjon til den basen som inneholder de dokumentene du har behov for. Gå til påloggingssiden tilhørende det brukernavnet du får tildelt:

Brukernavn

Påloggingsside

Avinor

https://smartx.avinor.no/Alle

Flysikring

https://smartx.avinor.no/Flysikring

Security

https://smartx.avinor.no/Security

Etter pålogging velger du kategori øverst på siden. Dokumentene listes opp i en tabell. Til høyre i tabellen er kolonnen «Lokasjon» hvor man kan filtrere dokumenttabellen slik at den bare viser dokumenter for en gitt lufthavn. Merk at man må huke av for «Avinor AS» og «Hovedadministrasjon» i tillegg til lufthavnen for å se sentrale dokumenter. For å åpne et dokument trykker du på dokumenttittelen i tabellen. En informasjonsslider åpnes; trykk på dokumenttittelen under «Dokumentadresse» så vil dokumentet vises i PDF-format.

Et dokument som er utskrevet er ikke lenger gyldig.

Innholdet i dokumentene er © Avinor AS.