Mat & drikke / Kiosk / Lounge

Gode kundeopplevelser med et bredt utvalg av smaker, pris og service

SSP, Reitan Convenience og HMS Host-Umoe er partnerne med de største fotavtrykkene ved våre lufthavner i dag. I tillegg har disse partnerne tre enheter ved Avinor-lufhtavner: Joe & The Juice, Bit AS, Deli De Luca, Espresso House, Salmon Company AS, Bistro to kokker AS, Himmelblå Kafé AS og Coop Svalbard BA.

Lounger: 5 SAS-lounger (Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø), 2 «common use»-lounger som blir driftet av Select Service Partner (Oslo, Stavanger), og 1 VIP-lounge som blir driftet av Avinor (Oslo).

Se denne tabellen for utløpsdatoer for våre kontrakter.

Verdiforslag for leietakere

  • Et stort volum av potensielle kunder
  • Mulighet for å teste ut nye produkter og konsepter
  • Verdiskapende partnerskap – økt omsetning gjennom fokus på kundebehov

Strategisk retning

Kategoriens mål er å overgå kundenes forventninger når det gjelder utvalg, bredde i priser, og servicegrad. Konseptmiksen består av sterke merkevarer, lokale helter, og skreddersydde konsepter; som omfatter store trender samt lokale markedspreferanser. I tillegg, som del av vårt tilbud, kan de reisende benytte lounger ved et begrenset antall av våre lufthavner. Å bygge en lokal atmosfære, er viktig både for våre fire største lufthavner, og turistattraksjoner, som en del av vårt totale tilbud.

Type partnerskapsstrategi er avhengig av lufthavnens størrelse, men Avinor er åpen for å skape gode forretningsmuligheter for alle partnere, både små og store aktører, som oppfyller våre krav.

Tilbud til de reisende

En stor bredde i kommersielt utvalg for å dekke alle kundebehov, med strålende kundeservice – uansett om man reiser alene eller med familien, som forretnings- eller fritidsreisende, har fem minutter eller fem timer til rådighet før flyet går.

Målgrupper

Avinors lufthavner tilbyr en bredde i utvalget for alle kundesegmenter. De fire største lufthavnene har betydelige andeler av forretningsreisende.

Ta kontakt med vår kategorisjef Iskra Skram om du skulle være interessert i å delta i en av våre kommende tilbudskonkurranser, for å kunne leie arealer ved en av våre lufthavner.

Kategorisjef
Tilbudskonkurranser