Elbil

Kjører du elbil har vi egne plasser hvor du kan lade bilen.

Parkeringsplasser for elbil:

  • P10: 379 plasser, plan 3 felt 3J-3M
  • P11: 348 plasser, plan 1

Plassene kan dessverre ikke reserveres. Vi gjør oppmerksom på at det nye anlegget for el-lading er under uttesting, og enkelte kan oppleve noe ustabilitet. Skulle noe skje, eller om du har spørsmål, kan du kontakte OnePark.

Betal med app

Du betaler for lading ved å laste ned Avinor-appen fra App-store eller Google Play. Velg «På flyplassen» og klikk på ikonet for elbil-lading. Følg instruksjonene i appen samt på selve ladeboksen.

Prisen for å være tilkoblet ladestasjon

Fra 21. september 2020 må alle som ønsker å lade elbilene sine på Oslo lufthavn betale for det. Prisen for lading er den samme på alle Avinors lufthavner: Kr. 10,- per påbegynte time bilen er tilkoblet, og maks kr 50,- uansett tilkoblingstid.

Merk at:

  • Etter fem timer kan du lade så lenge du ønsker, uten at prisen for lading øker utover maksprisen.
  • Så lenge kjøretøyet ditt står parkert på en elbilplass og er plugget inn, må du betale for bruken av tilkoblingstiden og elbilplassen (makspris kr. 50,-). Dette er uavhengig av om bilen er fulladet tidligere, eller om ladingen stoppes via en app eller liknende.
  • Parkeringsavgift kommer i tillegg, og betales slik du ellers betaler for parkeringen på den aktuelle lufthavnen og parkeringsområdet. Se takster.

Parker berøringsfritt med mobilen eller brukerprofilen din

Kontakt oss
OnePark