Besøk reMarkables pop-up butikk på Oslo lufthavn

I oktober åpnet den første pop-upen på Oslo lufthavn. Det er det norske teknologiselskapet reMarkable som er det første konseptet som blir lansert.

This page is only available in Norwegian

reMarkable AS er et norsk teknologiselskap som utvikler teknologi for å forbedre hvordan verden tenker. Deres visjon er «Better thinking through technology». Visjonen realiseres gjennom produkter som skal hjelpe hver enkelt av oss å fokusere og tenke bedre i en verden full av støy og distraksjoner.

reMarkable 2 definerer en helt ny digital produktkategori, som vil kaller «Paper tablets». Med denne kan du skrive og tegne gjennom en 10,3” teksturert skjerm og digital penn som sammen gir følelsen av å skrive på papir. Produktet er designet fra bunn for å møte behovene til mennesker som foretrekker å skrive på papir, og er i dag verdens tynneste nettbrett.

Sammen med internasjonalt anerkjente Snøhetta har reMarkable skapt et unikt rom designet for å gi folk muligheten til å stoppe opp og finne roen på den travle flyplassen. Butikken har spesialdesignede møbler og belysning for å gi det beste utgangspunktet for å utforske reMarkable 2 uten distraksjoner. Hvis du reiser denne høstsesongen, er du hjertelig velkommen til å stikke innom!

Pop-upen er lokalisert til høyre etter sikkerhetskontrollen.

IMG_3616 copy.jpg

IMG_3613 copy.jpg