Book reisen med FINN

Bruk FINN reise som ditt personlige reiseunivers. Søk, sammenlign og book det du ønsker av flybilletter, hytter, hotell, leiebil og pakkereiser.

This page is only available in Norwegian

FINN reise er et ikke et reisebyrå, men en søkemotor for reiser der du enten kan søke og bestille selv, eller få et reisebyrå til å ordne alt for deg. Det lar deg søke på tvers av tilbydere, slik at du kan finne den beste reisemuligheten og prisen ut fra dine ønsker og søkekriterier.

Finn frem på en, to, tre

Med FINN reise er drømmeturen bare noen tasteklikk unna:

1) Skriv inn hvor du vil reise i søkefeltet i bunnen av denne saken.

2) Velg når og hvor du vil reise fra og til, og antall reisende.

3) Klikk søk, og du blir videresendt til hjemmesiden til byrået eller flyselskapet som tilbyr reisen. 

FINN reise har også funksjoner for lavpriskalender og lagret søk, slik at du enkelt kan skreddersy søket etter dine ønsker.

FINN reise lavpriskalender.png

Slik fungerer lavpriskalenderen på fly

Gjør et søk, for eksempel Oslo-Bergen tur/retur. Dersom flere har søkt på det samme som deg nylig, vil du se lavpriskalenderen under datoene du har søkt på.

Lavpriskalenderen presenteres som en matrise, der du ser priser for ulike kombinasjoner av ut- og hjemreise. Hjemreisedatoer vises loddrett på høyre side av matrisen. Prisene som vises i kalenderen er for den billigste flyreisen på tvers av tilbydere den aktuelle datokombinasjonen. Feltene med de billigste prisene er markert i grønt, med den billigste kombinasjonen i en mørkere grønnfarge.

Du kan sjekke prisene i dagene før eller dagene etter søket ditt ved å trykke på linkene nede i venstre og høyre hjørne (sjekk syv dager tidligere/senere). Dersom du trykker på "sjekk pris" gjør FINN et nytt søk på disse datoene. 

Dersom du søker på datoer langt fram i tid, eller en destinasjon som er litt uvanlig, er det ikke sikkert at andre har søkt på denne før deg nylig, og bdu vil da ikke få opp lavpriskalenderen.

FINN guide til lavpriskalenderen

Lagre et søk på flybilletter

Du kan lagre et søk for å få varslinger på e-post når prisen på ditt søk går opp eller ned. Trykk på "lagre søk" og behold avhukningen for å motta varsel om nye priser.

Slik endrer eller sletter du et søk

Under Min FINN finner du en side som heter lagrede søk der du finner søkene dine, og der du kan endre eller slette de. Logg deg inn på FINN og velg Min FINN øverst til høyre, og klikk på lagrede søk.

For å endre et søk klikker du på navnet du har gitt søket, og FINN vil gjennomføre flysøket ditt på nytt.

På venstre side (på desktop, høyre side på mobil) er alle søkekriterier listet opp, både de du har valgt og de du kan velge. Gjør de endringene du vil, og trykk på lagre søk. Du får så to valg: Lagre endringen eller lagre som nytt søk. Velg det du ønsker.

For å slette et lagret søk velger du lagrede søk i Min FINN, velger endre og slett søket.

FINN guide til lagring av søk