Kjøp elektronisk kommunikasjon

Felles infrastruktur for telefoni, Wi-Fi, kabel TV, internett, LAN, WAN, radiokommunikasjon, innholdstjenester og ITV bilder. Ta del i løsninger som er skapt for å drifte, forvalte og være del av økosystemet på en flyplass.

Mange mennesker, store maskiner, små maskiner, tunge kofferter, gule kofferter, lav hastighet, høy hastighet - alt betyr noe på en flyplass. Små marginer kan utgjøre store forskjeller. Vi vil at du skal få det så enkelt og effektiv som mulig. Vi kjenner de små detaljene som utgjør den store forskjellen. Vi kan flyplass.  

Uavhengig av hvilken virksomhet du skal etablere, så vil en av våre dyktige rådgivere hjelpe deg. Bruk av vår infrastruktur vil spare deg for tid og kostnader.  

Ring oss på tlf.  64 82 15 00 eller send epost til firmapost.itpartner@avinor.no.

Internett (bredbånd)

Synkron bredbåndstjeneste med lik hastighet begge veier. Høy ytelse, driftssikker og alt av relevante tilleggstjenester.

Internett fastlinje

 

Trådløst datanett

Operative Airport (OPERA) er en kryptert, trådløs datanett-tjeneste på Avinors felles Wi-Fi infrastruktur. Gir mulighet til å nå egne bedriftsnett.

Trådløst datanett

 

Telefoni

Vi har løsninger for IP-telefoni, telefonsvarløsninger, apparater og utstyr. Lavere kostnader, enklere samhandling og sikrere kommunikasjon.

Telefoni (fast / trådløs)

Kontaktsenter

 

Kabel-TV

Kabel-TV til både offentlig og privat visning. Bredt spekter av kanalpakker. Kanalpakker kan skreddersys. Innholdsleverandør er Canal Digital.

Kabel-TV

 

Datakommunikasjon

Behov for å etablere eget LAN, koble sammen arbeidsstasjoner eller fremføring av eget WAN? Høy driftssikkerhet og servicegrad.

Eget datanett

WAN aksesser

 

Radiokommunikasjon

Radiokommunikasjon tilbys alle aktørene som driver operativ virksomhet på Oslo lufthavn. Løsninger for bakke til bakke, bakke til tårn og bakke til luft. Andre lufthavner etter avtale.

Radiokommunikasjon

 

Sikkerhetstjenester

Vi tilbyr et bredt spekter av sikkerhetstjenester. ITV bilder, monitorer, alarm, adgangskontroll og ITV. Innhenting av sanntidsinformasjon.

ITV bilder

 

Innholdstjenester

Staff klient er utvidet trafikkinformasjon på egen PC. Tilbys virksomheter med relevant behov.

Staff klient

Bestill åpning av IP-adresse