Skiltgjenkjenning

Det er skiltgjenkjenning/Autopay på alle parkeringsområdene på Oslo lufthavn, inkludert korttidsparkering og parkeringshus.

Automatisk skiltgjenkjenning gjør at det ikke er behov for å trekke billett eller skanne en utskrevet bookingbekreftelse. Med skiltgjenkjenning skjer alt automatisk.

Forhåndsbestiller du parkering er alt som før - med unntak av at det ikke lenger vil være behov for å skrive ut bookingbekreftelsen. Denne ligger i parkeringssystemet tilknyttet bilskiltnummeret ditt.

Bare kjør inn, parker, dra på reise og kjør ut igjen. Det vil være viktig å sørge for at riktig bilnummer er knyttet til bestillingen din. Dette kan endres etter forhåndsbestillingen er gjennomført.

Dersom man ikke forhåndsbestiller betaler man parkeringen etter endt parkering. Betalingen kan gjøres på 4 ulike måter.

  • Du kan betale på automaten når du skal hjem etter endt reise.
  • Du kan registrere deg på forhånd på autopay.io med bank- eller kredittkort slik at parkeringen trekkes automatisk i det man kjører ut av parkeringsområdet.
  • Dersom du glemmer eller ikke ønsker å benytte de to øvrige betalingsmetodene kan du betale på autopay.io uten å registrere deg innen 48 timer etter endt parkering.
  • Benytter du ingen av disse mulighetene får eieren av bilen faktura i posten med fakturagebyr.