Betaling

Du trenger ikke løse billett når du parkerer. Du får ikke p-bot for manglende betaling. Husk likevel å overholde skilter og regler for reservert parkering. Nedenfor kan du se hvordan du kan betale. Det behøves ingen betaling hvis innkjøring og utkjøring utgjør noen få minutter, se skilter på stedet for fri gjennomkjøringstid.

Betal med mobiltelefon

Mobiltelefonen fungerer som en betalingsautomat. På https://flow.apcoa.no/ kan du betale innen 48 timer etter utkjøring. Tast inn skiltnummeret ditt og betal med kort. Du trenger ikke opprette brukerprofil for å betale. Hvis du ønsker å bli automatisk belastet for parkeringen kan du opprette brukerprofil. 

Last ned appen Apcoa Flow

Last ned app iOS
Last ned app til Android

Betal til betalingsautomat

Det er også vanlig betalingsautomat på stedet som du kan betale til. Tast inn bilens skiltnummer på automaten rett før utkjøring og betal med kort eller mynt.

Vent på faktura

Hvis ikke betaling er registrert innen 48 timer sendes faktura til bileier på benyttet p-tid. Fakturaen vil være pålydende parkeringstiden du har benyttet samt et fakturagebyr på kr 49,-.

Frekvente brukergrupper på lufthavnen

Hvis du tilhører en av de frekvente brukergruppene på lufthavnen som parkerer ofte der, har vi helautomatiske løsninger for deg. For eksempel for ansatte, kontraktsparkerende og så videre. Disse gruppene vil ha løsninger som besørger en sømløs parkeringsopplevelse uten at de behøver å benytte betalingsmetodene nevnt ovenfor.