Molde

Molde lufthavn, Årø

Molde lufthavn, Årø er flyplassen for Romsdal. Flyplassen er plassert 6 kilometer fra Molde Sentrum. Molde er et godt utgangspunkt for å oppleve Atlanterhavsveien, Romsdalseggen, og Trollstigen.

MOL2.png

Reiselivet er viktig for Rosenes by, og servicenæringene utgjør en stor andel av næringslivet med nærliggende turistattraksjoner, en internasjonal jazzfestival og økt cruisetrafikk. Molde er den største industribyen i Møre og Romsdal, og flaggskipene i industrivirksomheten er Glamox. Maritim næring har vært viktig for regionen som er stor leverandør av varer og tjenester til Olje, Gass og Maritim sektor. Landbruk og skogbruk er også viktige næringer med store skog– og jordbruksarealer.

Romsdaleningen har alltid vært knyttet til naturen. De lever i harmoni og takt med naturen og årstidene. Mange av de som besøker Molde og regionen rundt vil oppleve naturen og særpreget i Rosenes by.

Molde og Romsdalen skiller seg fra resten av landet noe som gjenspeiler seg på mange områder – fra natur til design, kunst, kulturopplevelser, aktiviteter, produkter, mat og drikke. Det er dette våre reisende skal møte på Molde Lufthavn, Årø.

MOL-map.PNG

Klikk på kartet for å åpne Google Maps