Sommerens beste Travel Value-tilbud

Selv om mange av oss går for Norgesferie i år, kan du fortsatt få med deg gode feriekupp til taxfree-priser. Her har vi samlet de beste tilbudene!

La oss ta det viktigste først: Uansett om du skal til varmere eller kaldere strøk, må du ha med noe som beskytter huden din mot solen. Nå er det sommertilbud på flere av bestselgerne på Travel Value. Ideal Soleil Hydrating Protective Water SPF 30 fra Vichy er en sikker vinner blant badeentusiastene. Denne fuktighetsgivende solsprayen har faktor 30, og kan brukes til både ansikt og kropp.
(Travel Value, 219 kroner)

Etter at solingen er unnagjort, er det på med Vichy Ideal Soleil After Sun Milk – en fuktighetsgivende aftersun til både kropp og ansikt. Den kjøler ned huden og tilfører næring, slik at du er klar for enda mer sol! Du kan også velge mellom åtte forskjellige Vichy-produker og få to for 349 kroner, og tre for 469 kroner.
(Travel Value, en for 195 kroner, to for 349, eller tre for 469 kroner)

Se resten av solkremtilbudene på Tax Free her

På hotellferie

Etter mange timer ute i sommersola (eller sommerregnet), er det lite som smaker bedre enn et mini-spa på hotellrommet! Travel Value bugner av produkter som legger forholdene til rette for akkurat det. Du får nå for eksempel tre L’oreal-produkter for prisen av to i denne pakken, som inkluderer serum, dagkrem og øyekrem.
(Travel Value, tre for to, 209 og 219 kroner)

Uansett om spaopplevelsen nytes på et faktisk spa, hjemme eller på hotell, er det godt å kunne unne seg en deilig ansiktsmaske. Tromborg Enzyme Peeling Facial Mask er et skuddsikkert valg i denne kategorien. Den inneholder eksfolierende grapefrukt-ekstrakt, og kiwi som frisker opp huden, fornyer hudcellene og gir uslåelig glød. Bruk den to til fire ganger i uken for best mulig resultat.
(Travel Value, 359 kroner)

Clarins Tonic Body Treatment Oil er Clarins bestselgende kroppsolje, og inneholder 100 % rene planteekstrakter og er svært rik på fuktighet. Oljen bidrar til å stramme inn huden og forbedre elastisiteten, og gjør spaopplevelsen komplett.
(Travel Value, 425 kroner)

Etter en pleiende olje, kan det være deilig å skjemme bort huden med en god fuktighetskrem, som for eksempel Kiehl’s Creme de Corps Whipped Body Cream. Den absorberes lett og etterlater huden myk og beskyttet. Den inneholder soya, honning og jojoba som gir en kremaktig og velduftende formel.
(Travel Value, 305 kroner)

Husk at du skal hjem igjen

Det er ingen grunn til å begrense spaopplevelsene til ferien. Benytt anledningen og fyll opp lageret med hudpleie- og toalettartiklene du bruker i hverdagen. Her kan du både gjøre mange gode kupp – og sikre at du har det du trenger til neste gang du kan ta turen innom taxfree eller Travel Value.

Den herlige skrubben L’Occitane En Provence Almond Shower Scrub er beriket med mandelolje og knuste skjell, og eksfolierer huden for å fjerne urenheter og døde hudceller. Mykere hud skal du lete lenge etter.
(Travel Value, 138 kroner)

For ham kan vi blant annet anbefale Shiseido Men Moisturizing Recovery Cream. Det er viktig å passe på å tilføre huden fuktighet, særlig om du har vært lenge ute i solen. Denne virker umiddelbart og reparerer tørr og skadet hud, og beskytter huden mot frie radikaler.
(Travel Value, 425 kroner)

Ellers kan du også gjøre et kupp på favoritten Shiseido Men Cleansing Foam denne sommeren. Dette er en ansiktsrens som fjerner overflødig olje og døde hudceller uten å fjerne fuktigheten i huden.
(Travel Value, 259 kroner)

Videre er noen av de mest populære herredeodorantene på Travel Value også på tilbud nå. Her har du muligheten til å hamstre deodorant for hele året: Du kan velge mellom fire Armani-favoritter, og kjøpe to for 499 kroner, eller tre for 529 kroner.
(Travel Value, 229–265 kroner)

Klikk & hent

1. juni ble fristen for å forhåndsbestille taxfree-varer kuttet fra 12 til to timer før ankomst på Oslo lufthavn. Det betyr at du kan bestille varer når du sitter på flyet, og hente dem når du ankommer flyplassen. Bestillingsfristene på Bergen lufthavn, Trondheim lufthavn og Stavanger lufthavn er seks timer.

Sjekk ut tax-free.no/tilbud og velg din flyplass for full oversikt over tilbudene.