Lounge

Nyt god mat og drikke i rolige omgivelse før din flyreise. På Oslo lufthavn finner du seks lounger som du kan benytte til å lade batteriene, jobbe eller spise godt før flyturen.

Ved gate E8, rett opp fra Starbucks på finner du de fire loungene i utlandsterminalen. Loungene har tilgang via heis og trapp.

I innlandsterminalen finner du SAS Lounge, i andre etasje vis-a-vis utgang A2. Nye OSL Lounge Innland finner seg også ett nivå opp, ved utgang A15.

 

Nyhet: OSL Lounge Innland

Gjør reisen ekstra behagelig og gå inn i en oase av komfort og produktivitet, skapt spesielt for deg. Uansett om du reiser for forretning eller fornøyelse blir ventetiden på flyplassen til en behagelig opplevelse. OSL Lounge byr på den velkjente lounge-følelsen med rolige soner, møbler du kan slappe av i og god mat og drikke hele åpningstiden

Åpningstilbud: 350,- for 3 timer!

 

American Express kortkunder vil også ha tilgang med følgende kort:

 • American Express Centurion (Kun kort utstedt fra Norge, Sverige, Finland)

 • American Express Platinum (Kun kort utstedt fra Norge, Sverige, Finland)

Andre avtaler med lounge adgang

 • Lounge Key* (kun Nordea Norway, SEB Norway, Sparebank1 - oppgi at du har Lounge Key ved ankomst i resepsjonen)

*Kredittkortet knyttet til Lounge Key må være utstedt av en av de norske bankene nevnt over. Tilgang via Lounge Key gjelder for opphold fra tre timer før avgangstid. Reisende må ha en gyldig billett fra OSL den aktuelle dagen.

NB! Informasjon om tilgang, fakturering og priser gis direkte av din bank/partner.

Arbeid i ro og komfort  

Vi tilbyr en rekke sitteplasser, inkludert komfortable liggestoler, som gir deg muligheten til å slappe av og lade opp før din flyvning. Forretningsreisende vil sette pris på våre åtte arbeidsstasjoner med hev- og senkpult - perfekt for arbeid. 

Mat og drikke

Vi forstår viktigheten av et lett måltid og drikke mens du venter. Her serveres det kaffe, te, mineralvann, vin og øl. Enkle snacks og lette måltider er tilgjengelige gjennom dagen.

Informasjonsskjermer

Hold deg oppdatert med flytidene ved hjelp av våre informasjonsskjermer som viser avgangstider og annen relevant reiseinformasjon. Du kan slappe av i vissheten om at du ikke går glipp av noe.

Lademuligheter  

Reiser i dag krever stadig mer strøm for våre elektroniske enheter. Vår lounge har rikelig med lademuligheter, slik at du kan holde din telefon, nettbrett, eller laptop klar til bruk. 

Uansett om du trenger et rolig sted å arbeide, en avslappende plass for å lade opp, eller bare et øyeblikk med velvære før avgang, er dette stedet for deg. Vi ser frem til å ønske deg velkommen og gi deg den beste opplevelsen mens du venter på din neste flyvning.

Velkommen ombord! 

 

OSL Lounge utland

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til vår lounge! Nyt et lett måltid eller noe godt i glasset, surf gratis på internett eller slapp av i vår rolige atmosfære. Vi kombinerer eleganse med en hjemmekoselig følelse, høy kvalitet og personlig service som gir deg det lille ekstra, og reisen mer behagelig.

Loungen kan benyttes av alle reisende for NOK 400,-, fra tre timer før avgang – dette med forbehold om ledig kapasitet. Betaling foregår med bankkort eller kredittkort via bankterminal, og alle besøkende må ha et gyldig boardingkort den aktuelle dagen på en utenriksflyvning.

 

OSL Lounge Premium

OSL Lounge Premium er forbeholdt flyselskaper og enkelte kundeavtaler, denne delen har begrenset åpningstider sammenlignet med vårt hovedareal.

Loungen kan benyttes med premium billett, samt enkelte bonuskort, hos følgende flyselskaper:

 • Air Baltic
 • Air France
 • Air Serbia
 • British Airways
 • Emirates
 • Ethiopian Airlines
 • Finnair
 • Iberia
 • Icelandair
 • KLM
 • Luxair
 • Sunclass Airlines (Premium passasjerer)
 • TUI Fly Nordic (Premium passasjerer)
 • Qatar Airways

  Andre avtaler med lounge adgang

  • Amex Centurion og Platinum (Kun kort utstedt fra Norge, Sverige, Finland)
  • Dragon Pass*
  • Lounge Pass
  • Lounge Key* (Danske Bank, DNB, Handelsbanken, Nordea, SEB Selected, Sparebank1 - oppgi at du har Lounge Key ved ankomst i resepsjonen)(

  *Kredittkortet knyttet til Lounge Key må være utstedt av Norske banker. Tilgang via Lounge Key gjelder for opphold fra tre timer før avgangstid. Reisende må ha en gyldig billett til en internasjonal flyvning fra OSL den aktuelle dagen.

  NB! Informasjon om tilgang, fakturering og priser gis direkte av din bank/partner.

  *DragonPass gjelder for opphold fra 2 timer før avgangstid i loungen

  Vi ønsker deg hjertelig velkommen til OSL Lounge, som er åpen hver dag fra kl. 05.15 og frem til siste avgang blant flyselskapene som framkommer av listen over.

  Ta gjerne kontakt med SSP & OSL Lounge dersom du har spørsmål: osl.lounge@ssp.no

  For SAS og STAR Alliance-passasjerer

SAS har tre lounger på Oslo lufthavn.

SAS Lounge benyttes av de som enten har en SAS Plus eller en Business billett med SAS eller et STAR Alliance selskap/partners. Dersom du kjøper deg adgang er det SAS Lounge man har tilgang til. 

SAS Gold er forbeholdt de som besitter et EuroBonus Gold eller et STAR Alliance Gold card. 

SAS Lounge Domestic finner du i innlandspiren ved gate A2. Loungen er 902 kvadratmeter stor og tilbyr flere nye innslag og opplevelser. Her får man adgang med EuroBonus Gold/STAR Alliance Gold, SAS Plus eller Business billett med SAS eller STAR Alliance selskap/partners. Man har også muligheten for å kjøpe seg adgang for den aktuelle reisen. Dette kan gjøres både online og i resepsjonen.

Loungen tilbyr et utvalg av mat og drikke, i tillegg kan man nyte en kopp kaffe brygget av loungens egen barista.​ Her er det også buffé, gratis WiFi og mulighet for å laste ned magasiner og aviser. Det er også gratis dusjmuligheter inkludert lån av håndklær.

rgb_SAS_10217_TTW_Cafe.jpg

rgb_SAS_10410_Livingroom.jpg

Felles for loungene

En forutsetning for adgang til SAS Lounges er at man har et gyldig dagsaktuelt  boardingkort med avreise fra Oslo lufthavn.

Åpningstid

Åpner 1 time før første SAS-avgang og stenger 30 minutter før siste SAS-avgang.