Hittegods

Har du mistet eller glemt noe på reisen?

Det er fort gjort å legge igjen noe på flytoget, flyplassen eller flyet. Om det har skjedd deg og du ikke lykkes med å finne gjenstanden, kan det hende en vennlig sjel har tatt vare på den for deg så lenge. 

Glemt noe på Flytoget?

Ta kontakt med hittegodsavddelingen til Flytoget.

Glemt noe på flyplassen?

Ta kontakt med hittegodskontoret til ISS på Oslo lufthavn, i avgangshallen ved innsjekkingsområde 1. Hittegods kan også sendes hjem til deg. 

Registrer eller søk etter gjenstand i MissingX

Hittegods benytter MissingX for å registrere alle gjenstander som er savnet og funnet.

Her kan du søke eller registrere gjenstand

For at vi lettere skal kunne hjelpe deg er det fint om du registrerer det du har mistet i MissingX. Vi vil kontakte deg så snart vi kan dersom din gjenstand blir funnet og levert til oss. Du må påregne 24 timer før en gjenstand blir levert inn til oss og registrert i systemet. 

Glemt noe på flyet?

Dersom du har mistet innsjekket bagasje, tatt feil bagasje på båndet eller lignende,  ta kontakt med handlingsagenten til flyselskapet du reiser med - sjekk flyselskapets nettside for mer informasjon. 

Les mer om innsjekking og bagasje her

SAS Ground Handling håndterer bagasjen for følgende flyselskaper:

SAS, Aeroflot, Air Cairo, Air France, Blue1, Correndon, Estonian Air, FreeBird airlines, Icelandair, Jet Time, KLM, Lufthansa, Novair, PIA, Primera Air, Qatar airways, SunExpress, Tailwind, Sunclass Airlines, Thomson, Tuifly, Turkish airlines, Vueling, Widerøe, DAT/DOT.

Telefon: 64 81 27 00
E-post: bagservice.osl@sas.no

Menzies aviation håndterer bagasjen for følgende flyselskaper:

Norwegian, Air Baltic, Air Berlin, Austrian, British Airways, Brussels airlines, Emirates, Finnair, Ryanair, Swiss, TAP Portugal, Thai airways, United Airlines.

Telefon: 64 82 08 30
E-post: osl.arr@menziesaviation.com


Widerøe Ground Handling håndterer bagasjen for følgende selskaper:
Flyselskaper: Widerøe, Aegean

Telefon: 64 82 03 00.
 
 
Hittegods
Telefon 64 81 34 77
Åpningstider
08:00 - 16:00