Teknologi og IT-utvikling i Avinor

Avinor er på en spennende reise. Et av områdene vi skal utvikle oss videre på er teknologi og IT-utvikling. Vil du være med på å skape verdier som kommer hele Norge til gode?

Hver dag jobber Avinors medarbeidere for å binde Norge sammen, og Norge sammen med verden,  slik at folk kan jobbe og bo i hele vårt langstrakte land.

Når vi nå skal ut på en ny reise der innovasjon, organisasjonsutvikling og fremtidens luftfart står i fokus, trenger vi flere dyktige medarbeidere og samfunnsbyggere med på laget.

Avinor har mange yrkesgrupper med høy grad av spesialisering. Samtidig som vi driver en viktig del av norsk infrastruktur, utfører vi ledende forskning og utvikling innen flere fagområder.Vi har ansvaret for de 44 statlige flyplassene, og driver i tillegg 12 lufthavner i samarbeid med Forsvaret.

I tillegg til flyplassene drifter Avinor kontrolltårn, kontrollsentraler og annen teknisk infrastruktur for sikker flynavigasjon.

Er du den Avinor ser etter?

Nå er Avinor på utkikk etter flere systemutviklere - og ansatte innenfor IT generelt. 

– Vi har mange spennende prosjekter som pågår og som planlegges, der IT og teknologi går rett inn i våre verdikjede. Avinor er internasjonalt kjent innenfor luftfarten til å utnytte teknologi på alle områder. Den posisjonen skal vi også ha i fremtiden, med et levende og engasjert teknologimiljø som utgjør forskjellen for de reisende, flyselskaper og ansatte, sier Brede Nielsen, IT-direktør i Avinor. 

Han forteller at de ser etter nysgjerrige og kloke hoder som er samarbeids- og leveranseorienterte. 

– Vi er på utkikk etter noen som vil være med på å utvikle en spennende luftfart som må tilpasse seg det grønne skiftet for å bli relevant i fremtiden. Hos oss passer du godt inn om du ønsker en uformell tone på jobben med litt moro, samtidig som du er dedikert til det faglige innenfor en kompleks virksomhet som også arbeider internasjonalt. 

IT-direktøren legger til at de ønsker engasjerte mennesker som setter pris på å oppnå noe i flokk, og at Avinor gir stor frihet og fleksibilitet med tanke på arbeidssted.

20210712_Avinor_IT_021 (1).jpg

Her kan du lese mer om jobbtilbud og karriere i Avinor