En smakebit av nye Oslo lufthavn - på Aker Brygge

Vi har flyttet gate A17 fra Oslo lufthavn til Aker Brygge. Her byr vi på nye opplevelser, smakebiter og arrangementer frem til åpning av nye Oslo lufthavn 27. april. Hele Norge kan glede seg til mer plass, mindre kø og større utvalg. Nye Oslo lufthavn tilbyr blant annet 21 nye butikker, 37 nye serveringssteder, 11 nye sikkerhetssluser, 40 nye selvbetjente innsjekkingsautomater og 34 nye innsjekkingsskranker. Klikk her for mer informasjon om nye Oslo lufthavn.

Vi kjører nå to ulike konkurranser som du kan melde deg på.

KONKURRANSE 1 - FOR DEG SOM BOR I ELLER RUNDT OSLO

VINN EN SMAKEBIT

Vinn en herlig 3-retters middag i verdens minste gate A17 på Aker Brygge! Vi kårer 1 vinner som kan inviterer med seg 7 venner til en helt spesiell opplevelse på Aker Brygge. Vi serverer deg i internasjonale omgivelser en 3-retters middag med god atmosfære og gode smaksopplevelser.

Hvem ønsker du å ta med deg på en slik opplevelse? Meld deg på via vår Facebook-side og fortell oss hvem du vil ha med deg på middag! 

Meld deg på her

Konkurransen avsluttes torsdag 30. mars og vinnerne kontaktes.

OM PREMIEN

Premien inkluderer en treretters middag for deg og din ledsager på Aker Brygge, inkludert bevertning. Vinnerne må besørge reise til og fra og eventuelle overnatting i Oslo selv. 

KONKURRANSE 2 - ÅPEN FOR ALLE I NORGE

Ser du for sjelden de du er glad i? Vi flyr og samler dere i Oslo for en minnerik opplevelse!

Med Norges langstrakte land og dagens hektiske tidsskjema er det ikke alltid like lett å se hverandre så ofte som man ønsker. Det vil vi gjøre noe med! 

I samarbeid med Widerøe flyr vi nå inntil 8 personer til nye Oslo lufthavn, for et herlig helgeopphold hos Thon Hotels i Oslo. I tillegg får dere også en eksklusiv middag i Gate A17 som er satt opp på Aker Brygge.

Meld deg på konkurransen her og skriv hvem du ønsker å samle og hvorfor!

Meld deg på her

Hver dag ringer P4 opp en delfinalist, som stikker av med reisegavekort på 3000,- og et gavekort fra SSP til de nye spisestedene på Oslo lufthavn på 1000,-.

Foto: © Jens Bredberg