Tagmaster

Aldri mer manuell billet I P-hus komfort

Nå gjør vi det enda enklere å parkere ved Trondheim Lufthavn, Værnes. Vårt nye betalingssystem gjør at du slipper både billett og manuell betaling i P-hus Komfort. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg som kunde på vår nettside og deretter plassere en TagMaster-brikke i bilvinduet ditt.

Tag Master-brikken er GRATIS.

SLIK GJØR DU

Ved registrering:

 Du registrerer deg som TagMaster-bruker på lenken https://www.swappaccess.com/register/with/avinor#

EuroPark lokalt på Værnes (P-vakt ekspedisjon) gir ut Tag Master brikke, brosjyre og generell info. For spørsmål, ta kontakt med EuroPark på Værnes på tlf 67 03 29 30 eller epost trondheim.lufthavn@europark.no 

Ved parkering:

Kjør frem til bom og vent på at antenne til venstre for bilen leser kortet ditt (ca 5 sekunder).

Grønt signal i midten av antennen indikerer godkjent registrering og bommen åpnes.

Utkjøring fungerer tilsvarende.

Parkeringsavgiften belastes betalingskortet du har valgt da du registrerte deg. Kvittering sendes til din e-postadresse.

Rødt signal fra antenne indikerer at abonnementet er ugyldig. Bommen åpnes ikke. Benytt callingknappen ved bommen. 

Husk ved bruk av Tagmaster

• Kortet må plasseres riktig i bilen for at det skal fungere. Festes kortet med holder, settes denne i nedre del av frontruta på sjåførens venstre side.

• Har bilen din varmetråder i frontruta? Da kan radiosignalene blokkeres. Hold kortet ved sidevinduet for at det skal bli lest. Prøv deg frem.

• Kortet du har fått tildelt gjelder for én bil og registreringsnummeret som tilhører denne bilen. Det er ikke mulig å kjøre inn eller ut med flere biler på samme kort.