Fotball og shopping

En helgetur til London er perfekt for den fotballgale som også vil glede sin bedre halvdel. Eller perfekt for den bedre halvdelen som vil glede den fotballbesatte.

Ikke alle menn storkoser seg på shopping. Ei heller er engelsk fotball med innlagt pub-oppvarming øverst på listen hos kvinner flest. Eller kanskje er det omvendt hos dere?

Uansett er det mulig å gjøre alle lykkelige og tilfredse. La oss forklare hvordan!

Britene elsker fotball og går mann av huse for å støtte laget sitt, og for en nordmann med et varmt og nært forhold til fotball er det ikke mye som slår det å følge spillet i fotballens hjemland. Gatene begynner å syde av forventningsfulle supportere i timene før kampene – på puber, på undergrunnsbanen, i gatene og etter hvert på stadion. Her vil du garantert finne noen som deler lidenskapen din og som gjerne slår av en prat om kampen og laget. Og når dommeren blåser kampen i gang, er det bare å kaste seg ut i allsangen på tribunene som du kjenner så godt fra TV-ruten.

Se det nyeste av vesker, klær og elektronikk i Londons enorme varemagasiner, som for eksempel Westfield shoppingsenter med over 300 butikker, eller i handlegaten Oxford Street. Det er ikke uten grunn at mange drar hit for å shoppe! Her kan du finne mange godbiter.

Og som om ikke shopping og fotball er nok: Du kan også fråtse i alle andre Londons gleder: puber, restauranter, museer, severdigheter, teater, musikaler og konserter. Her er alt som skal til for å sy sammen en perfekt langhelg.

Obs! Premier League-sesongen 2018-2019 avsluttes søndag 12. mai 2019.