Nyt Danmark i høst

Koselige og trygge København er et godt utgangspunkt for en perfekt familieferie hos våre danske naboer. Nordmenn elsker sprudlende Danmark!

Det er som kjent mer enn ganske ålreit å være norsk i Danmark. Det er enda bedre å være norsk familie i København. Foruten Tivoli og København Zoo, har de fleste museene egne barneavdelinger.

Er det noen av de små som er glad i Lego, så husk – du er i Legoens hjemland. Legger du turen til Strøget byr København selvfølgelig på en flaggskipbutikk. Her kan barna bygge så mye Lego de bare orker! Om dere vil dykke ytterligere inn i Lego-verden kan dere dra på dagstur til Legoland.

Trenger de små å utfordres vil sikkert også vitenskapssenteret Experimentarium falle i smak. Senteret byr på 3000 m2 vitenskapelige opplevelser i alle former og fasonger. Louisana er en knapp togtur unna, med et fantastisk familiefokus og omtanke for både små og store.

Dessuten har Danmark fordelen av korte avstander og strålende transportmuligheter, slik at København kan brukes til base for å ta dagsturer til Legoland, Djurs Sommerland og mange andre opplevelser.

Tips: Spar penger på å reise kollektivt med buss og T-bane ved å kjøpe Copenhagen Card.