Zürich

Zürich er med sine vel 400.000 innbyggere den største byen i Sveits. Bern er hovedstaden i landet, men det er i Zürich du finner Nasjonalmuseet, operahuset og hovedkvarterene til utallige multinasjonale selskaper, i tillegg til en vakker og unik gamleby.  

De verdensberømte vintersportsstedene St. Moritz og Davos ligger rett ved, så dette er en by det kan være verdt å ta turen til hele året. Om sommeren blir det fine temperaturer og det er mange deilige badesteder i den idylliske innsjøen med samme navn som byen, Lake Zurich.

Oppdag Zürich

Skal du til Zürich bør du starte i gamlebyen (Altstadt), nærmere bestemt Niederdorf. Ta også turen innom Kunsthaus, som er Sveits sitt fremste kunstgalleri.

Les mer

Ikke kom tomhendt hjem

Er du på jakt etter shopping finner du mye i Bahnhofstrasse, handlegaten som rommer både de klassiske kjedebutikkene og de mer eksklusive merkene, som Cartier og Chanel.

Les mer

Fjellene kaller

Vil du opp i høyden? Ta toget til Üetliberg, Zürichs lokale fjell. Nydelige stier leder deg til topps, der du kan nyte utsikten, enten fra utkikkspunktene eller fra restauranten.

Les mer