Shopping i Stockholm

Stockholm har fantastiske handlegater. Alle de kjente merkebutikkene har etablert seg her. Men prøv gjerne de alternative merkene og butikkene også. Her er det mye å velge mellom.

Oppsøk for eksempel Drottninggatan og Feet first - kjøpesenteret med flere skobutikker på samme sted, eller se om du finner Beyond Retro litt lenger nede i samme gate.

J Lindeberg i Biblioteksgatan byr på det elegante, nøytrale, sporty og moteriktige for både menn og kvinner. Og for de pris- og luksusbevisste (ja, det er mulig å kombinere) finnes Cos - H&Ms litt mer eksklusive butikk i Biblioteksgatan 3.

Travle gater, ja visst. Men perfekte for å oppleve både folkelivet og andre butikker enn du finner hjemme i Norge. Husk å få med deg Nordiske Kompaniet – eller NK – som holder til i Hamngatan. Over hundre år etter åpningen anses NK fortsatt for å være i toppklassen innenfor europeiske varemagasiner – perfekt for deg som er litt over det jevne opptatt av mote og interiør. NK er alltid oppdatert på de nyeste trendene, men tilbyr selvfølgelig også klassikere. En jublende god miks for dem som setter pris på det lille ekstra.

Har du sansen for vintage, kan Södermalm by på Judiths Second Hand i Hornsgatan med håndplukkede luksusvarer fra både Dior og Chanel. Filippa K Secondhand tilbyr brukte plagg fra tidligere kolleksjoner. Muligheten for et kupp med eksklusive merker er med andre ord bare en time og tjue minutter unna.