Fotball og shopping

En helgetur til London er perfekt for den fotballgale som også vil glede sin bedre halvdel. Eller den bedre halvdelen som vil glede den fotballbesatte.

Ikke alle menn storkoser seg på shopping. Ei heller er engelsk fotball med innlagt pub-oppvarming øverst på listen til kvinner flest. Eller kanskje er det omvendt hos dere?

Uansett er det mulig å gjøre alle lykkelige og tilfredse. La oss forklare hvordan!

Britene elsker fotball og går mann av huse for å støtte laget sitt, og for en nordmann med et varmt og nær forhold til fotball er det ikke mye som slår det å følge spillet i fotballens hjemland. Gatene begynner å syde av forventningsfulle supportere i timene før kampene – på puber, på undergrunnsbanen, i gatene og etter hvert på stadion. Her vil du garantert finne noen som deler lidenskapen din og som gjerne slår av en prat om kampen og laget. Og når dommeren blåser kampen i gang, er det bare å kaste seg ut i allsangen på tribunene som du kjenner så godt fra tv-ruten.

Samtidig som fotballsesongen er i gang bugner de store varemagasinene over av høstnyheter. Se det nyeste av vesker, klær og elektronikk i de enorme varehusene. Her kan du finne de beste godbitene til vinterens julebord-sesong. 

Og som om ikke shopping og fotball er nok: Pass også på å fråtse i alle andre Londons gleder: puber, restauranter, museer, severdigheter, teater, musikaler og konserter. Her er alt som skal til for å sy sammen en perfekt langhelg.

Obs! Engelskmennene spiller fotball om vinteren og tar fri om sommeren. Premier League-sesongen 2017-2018 starter lørdag 12. August 2017 og avsluttes søndag 13. Mai 2018.