Shopping i København

Den danske turistsjefen er ikke i tvil. Shopping i København kan gi flotte opplevelser for alle involverte. 

– Kunsten er å blande akkurat passe deler ego-morro, kjærlige øyeblikk og støttende shoppingbistand, sier turistsjef Vidar Mørch til visitdenmark.no

Har du satt litt penger til side og trenger en pause, kan en shoppingtur til København være det du trenger for å lade batteriene.

Den danske hovedstaden bugner formelig over av interessante butikker. Det er i København du finner flaggskipbutikkene til de store, kjente danske klesmerkene samt de kommende stjernene innen klesdesign. Danskene er også flinke med økologisk tøy og har ikke minst fantastiske butikker for barneklær.

Legg til spesialforretninger for kongelig dansk porselen, et rikt utbud av designmøbler og interiør – både brukt og nytt – så flyr tiden fort. Det kan være lurt å gjøre litt research på forhånd for å treffe akkurat det du er på jakt etter.

Ønsker du derimot å ta ting på sparket vil du garantert snuble over mye spennende ved å rusle gatelangs i Vesterbro eller Nørrebro som bare ligger noen minutter unna. Trekk inn atmosfæren, nyt den danske gjestmildheten. Det er ikke bare om sommeren det er deilig å være norsk i Danmark!