Finn din by på Tenerife

Sør på Tenerife ligger yrende Los Cristianos – en by som tilbyr både strandliv, gode matopplevelser og ikke minst en rekke aktivitetstilbud. Dette er bare en av flere spennende byer på Tenerife, hver med sitt særpreg.

Tenerife byr på en rekke byer hvor du kan kombinere strand med byens mange tilbud. Hvilken du bør velge, avhenger litt av hvilken type ferie du ønsker.

Los Cristianos

Stranden i Los Cristianos er gyllen med et nydelig vann. Selvsagt er det muligheter for å leie solsenger og nyte late dager for både unge, barnefamilier og eldre. Langs stranden strekker det seg en promenade med gode restauranter, kafeer og barer på rekke og rad. Bort fra stranden og promenaden dukker det opp en labyrint av både små og eksklusive butikker. En liten busstur unna er de spektakulære badelandene og fornøyelsesparkene Aqualand og Siam Park.

Playa de las Américas

Vest for Los Cristianos finner du Playa de las Américas - Tenerifes partyby, som er en av de mest populære festdestinasjonene blant europeere. Den én kilometer lange strekningen Verónicas er stappet med pulserende nattklubber og live musikk-barer. Dersom du er ute etter en mer fredelig ferie er kanskje ikke Playa de las Américas stedet for deg. Med mindre du er en golfentusiast.

Midt i Playa de las Américas ligger nemlig Golf las Américas, en 18-hull golfbane med fantastiske utsiktspunkter, frodige greener, dammer og andre utfordringer. Ikke langt unna ligger også 27-hullsbanen Golf del Sur som blir regnet som et hett sted for golfere fra hele verden.

Santa Cruz

Nord-vest på øya ligger hovedstaden Santa Cruz. Den stemningsfulle spanske byen er preget av sine fargerike hus, flere fantastiske museer og grønne parker med yrende plante- og fugleliv.

Santa Cruz byr også på en rekke eksklusive restauranter og hoteller, noe som gjør det mulig å kombinere kunst og kultur med god mat og vin. Få med deg Iglesia de Nuestra Señora de la Concepción, gamlebyens eldste kirke og ikke minst Museo de la Naturaleza y el Hombre, museum for naturvitenskap og arkeologi – regnet som et av de beste museene på Kanariøyene.