Fotballturen du aldri glemmer

Om du er blodfan av FC Barcelona eller ikke; et besøk på gigantiske Camp Nou er ikke noe du glemmer med det første. Skal du rekke kampene i inneværende sesong, må du bestille så fort som mulig. Men stadion er uansett verdt et besøk året rundt.

99 000. Det er antallet tilskuere FC Barcelona sin lekegrind rommer. Alle med sitteplass. Ingen stadion i hele Europa har flere sitteplasser.

Om det er Neymar, Suarez eller fotballguden selv - Messi - du vil se i aksjon: FC Barcelona er så fullpakket med stjernespillere at ingen lag i verden matcher lagoppstillingen.

Her er det duket for en fotballtur utenom det vanlige - med fotball på øverste hylle.

Reiser du først til Barcelona for å oppleve fotballgalskapen på nært hold, så sett av en langhelg. Spanjolene er nemlig ikke fremmed for å flytte kamper en dag eller to og i siste liten. Skal du ha med deg en helgekamp er det med andre ord lurt å sette av en langhelg og minst to overnattinger.

Ikke vær redd for å ta med deg familiens fotballgale barn på kampen: Barcelona er en av de mest barnevennlige storbyene du kan reise til. I og med at du kanskje allerede har booket en langhelg, husk også å sjekke våre tips om shopping i Barcelona.

Husk også å sette av tid til det obligatoriske museet på Camp Nou. Her får du interaktive opplevelser av klubbens ærerike historie. En tur innom suvenirbutikken og omvisning på stadion hører selvsagt også med, og dette gjør

Og skulle du være så heldig få med deg kampen over alle kamper - El Clásico -­­ møtet mellom Spanias to største klubber, Barcelona og Real Madrid; husk å klype deg i armen. Større blir det ikke! Denne kampen går av stabelen 28. oktober.

Pakkeløsninger med kampbillett og hotellovernatting finner du i bøtter og spann på nettet.

Dette er kampene Barcelona spiller sesongen 2018/2019. La Liga går gjennom vintersesongen og Barcelonas siste kamp spilles ifølge terminlisten på Camp Nou den 12. mai. Vær imidlertid forberedt på at kampene kan flyttes.