Fra Værnes til verden er det kortere enn du tror

This page is only available in Norwegian

Via Amsterdam er du er kun et stopp unna alle verdenshjørner. Bestill ditt neste eventyr fra Trondheim i dag.

Schiphol i Amsterdam er en av Europas aller største flyplasser og tar deg overalt du måtte ønske. Med sine direkteflyvninger til over 300 destinasjoner kan kun din egen fantasi sette begrensinger for din neste ferie.

Verden for dine føtter

Reis fra Trondheim via Amsterdam, så har du direkteforbindelse til alle kontinentene - enten det er Afrika, Asia eller Amerika som frister mest.

KLM flyr deg blant annet til søvnløse Seattle, magiske Mexico eller eksotiske Shanghai. Du kan også dra på safari i Kenya eller ligge langflat på stranden i Ibiza.

Tokyo - Japans New York

Vurderer du en storbyferie utenom det vanlige er Tokyo virkelig det rette valget, og det er kortere enn du tror, for KLM flyr direkte fra Amsterdam.

Tokyo har ikke et sentrum, men er delt inn i 23 bydeler. Disse har hvert sitt særpreg, og ved å legge dagene innom de ulike områdene får du den komplette Tokyo-opplevelsen.

I Shibuya må du gå over det gigantiske lyskrysset, kjent blant annet fra filmklassikeren Lost in Translation. I Shibuya finner du også Harajuku, og her kommer du tett på japansk ungdomskultur. Harajuku er kjent for sine ungdommer i antrekk av en annen verden, og i området finner du mange sære butikker og bra kafeer.

Er du ute etter å svi av budsjettet kan du gjøre den eksklusive shoppingen i distriktet Ginza. Ginza er kjent for å være et av verdens mest luksuriøse shoppingområder.

De vakreste templene finner du i Shinjuku. Her er det også store shoppingmuligheter.

Etter noen dager i Tokyo kan du vurdere å se enda mer av soloppgangens land. Hurtigtoget Shinkansen er en opplevelse i seg selv. Det går i opptil 300 kilometer i timen og tar deg kjapt til andre severdige byer som Hiroshima og Kyoto.

Luksus og strand

Abu Dhabi er kjent for sine imponerende og hypermoderne bygninger. Skal du dit bør du titte på byggverkene Etihad Towers og Abu Dhabi National Exhibition Center. Du må også få med deg den vakre hvite Sheikh Zayed-moskéen.

Byen er kjent for sin luksuriøse shopping. Her kan du slå deg løs i varehusene, og du finner alle merkevarene du ønsker. Test ut Abu Dhabi Mall, Yas Mall, The Galleria og Marina Hall.

Du må selvsagt også nyte den åtte kilometer lange strandpromenaden med den deilige bystranden. Her finner du kafeer og restauranter hele veien. Har du med barna kan Yas waterworld være noe for dere.

Fra Amsterdam flyr du direkte til Abu Dhabi på under 7 timer.