Burgas

This page is only available in Norwegian

Barnefamiliens feriefavoritt

Burgas - barnefamiliens feriefavoritt

Om du er ute etter lange strender eller lange netter: Burgas har det meste. Bad i Svartehavet om dagen, spis i strandkanten og ha rolige og bedagelige dager. Eller droppe den rolige biten og omfavne nattelivet like heftig som bølgene og solen har omfavnet deg tidligere på dagen. Burgasområdet er en gyllen kombinasjon for både barnefamilier og festglad ungdom.

Les mer

Familiebyen Burgas

Få kan være uenig i at den sju kilometer lange sandstranden i Slanchev Bryag, som det heter på bulgarsk, er en av de beste strendene i hele Europa. Det største og mest populære badestedet langs Svartehavskysten kan lokke med en strand som både er bred, langgrunn og dekket av en finkornet, gyllengul sand. Perfekt for barnefamilier. Mer enn stor nok til at det også er plass til feststemt ungdom og par som er på ferie med seg selv.

Les mer

Shopping i Burgas

Burgas er Bulgarias fjerde største by, og en fantastisk by å shoppe i. Muligens på grunn av alle valgmulighetene og den unike variasjonen. Definitivt på grunn av den koselige sentrumsgata Aleksandrovska.

Les mer

Gamlebyen Nessebar

Det er gode grunner til at Nessebar ofte kalles Svartehavets perle. Den vakre landsbyen ligger på en liten halvøy. Gamlebyen står oppført på FNs verdensarvliste og har mange kulturhistoriske severdigheter.

Les mer