Parker enkelt og berøringsfritt på Bergen lufthavn

Visste du at du kan parkere berøringsfritt på Flesland? Kjør bilen på plass og book og betal med mobilen eller brukerprofilen din. Enklere, og tryggere, kan det ikke bli.

Velkommen tilbake til å reise med fly igjen, enten du skal på jobb, helgetur eller besøke familie!

Avinor følger alle råd fra helsemyndighetene, og jobber kontinuerlig med å gjøre det enkelt for deg å følge smittevernrådene gjennom hele reisen. Mange foretrekker å kjøre egen bil til flyplassen, men i disse dager vil du nok helst unngå å berøre betalingsautomaten på parkeringsplassen. Med betalingsløsningen til Apcoa kan du parkere enkelt, trygt og berøringsfritt på Bergen lufthavn.

Slik gjør du:

1. Bestill på forhånd på www.avinor.no eller kjør rett til parkeringsplassen du ønsker
2. Kjør rett inn, bilen registreres av skiltgjenkjenning og du får ingen parkeringsbillett
3. Stå så lenge du vil
4. Når du har kjørt ut fra området kan du betale via mobilen innen 48 timer på nettsiden til APCOA eller i appen APCOA FLOW.
5. Tast inn registreringsnummeret på bilen og kortdetaljene dine
6. Hvis du ønsker å bli automatisk belastet etter hver parkering kan du opprette en brukerprofil


Parker inne eller ute, helt nært eller litt lengre unna

Det er god kapasitet og parkering til ulike priser hos oss. Skal du være borte én dag, eller har litt knapp tid, er kanskje P-huset eller P12 rett ved terminalen mest praktisk. Har du tid til å gå et lite stykke, og ønsker en lavere pris, velger du parkering litt lengre unna.
Parkering kan være litt billigere når du bestiller på forhånd på avinor.no.

Sjekk priser på parkering 


Behov for å lade?

Det er bygget ut et stort antall ladeplasser for el-bil. Alle de nye plassene ligger i kort avstand fra terminalen. Betaling for ladingen er enkel i Avinor-appen. Det er lurt å laste appen ned på forhånd, så du er klar når du skal koble til. Prisen for strøm er kr. 10,- per påbegynte time og maks kr 50,- uansett hvor lenge du er tilkoblet.

Endelig kan du fly igjen 

Direkteruter fra Bergen 

Enklere reise med Avinor-appen