Parker berøringsfritt på flyplassen

Skal du kjøre til flyplassen eller hente noen? Bruk mobilen eller Avinor-brukerprofilen din for å betale for parkeringen. Enklere, og tryggere, kan det ikke bli.

Avinor følger alle råd fra helsemyndighetene, og jobber kontinuerlig med å gjøre det enkelt for deg å følge smittevernrådene gjennom hele reisen. Mange foretrekker å kjøre egen bil til flyplassen, men i disse dager vil du nok helst unngå å berøre betalingsautomaten på parkeringsplassen.

Med betalingsløsningene til OnePark og Apcoa parkerer du enkelt, trygt og berøringsfritt på alle flyplassene til Avinor.

Velg flyplass og bestill parkering

Slik gjør du:

1. Bestill på forhånd på avinor.no eller kjør rett til parkeringsplassen du ønsker.

2. Kjør rett inn, bilen registreres av skiltgjenkjenning og du får ingen parkeringsbillett.

3. Stå så lenge du vil.

4. Når du har kjørt ut fra området kan du betale via mobilen innen 48 timer på nettsiden eller appen til parkeringsaktøren:

Oslo lufthavn: Her er Onepark parkeringsoperatør. De benytter løsningen Autopay som er en nettside tilpasset mobil. 

Øvrige lufthavner: Her er det Apcoa som er parkeringsoperatør. De benytter løsningen Apcoa Flow, som er både en nettside og en app. 

5. Tast inn registreringsnummeret på bilen og kortdetaljene dine.

6. Hvis du ønsker å bli automatisk belastet etter hver parkering kan du opprette en brukerprofil, og velge automatisk belastning

parker_beroringsfritt_elbil.jpg

Lading av elbil

Trenger du strøm? Det er bygget ut et stort antall ladeplasser for elbil. Alle de nye plassene ligger i kort avstand fra terminalene. Betaling for ladingen er enkel i Avinor-appen. Det er lurt å laste ned denne på forhånd så du er klar når du skal koble til. 

Kr. 10,- per påbegynte time tilkoblet – maks pris kr 50,- uansett tilkoblingstid. Betalingen gjøres i appen til Avinor. Sjekk ut på forhånd hvor du kan lade.

Last ned Avinor-appen