Kjapp og enkel elbilparkering på Oslo lufthavn

Når du parkerer elbilen på en parkeringsplass med elbillader, kommer du tilbake til fulladet bil. Ved Oslo lufthavn finner du mer enn 700 elbil-plasser.

Elbil blir stadig oftere valgt når vi skal kjøpe ny bil, og mange reisende kjører elbilen sin til flyplassen når de skal ut og reise. Det å legge til rette for en god parkeringsopplevelse også for elbileiere har derfor vært en viktig prioritering ved Oslo lufthavn, og i dag finner du mer enn 700 plasser reservert for elbiler i våre parkeringshus – noe som betyr at det er den største parkeringsparken for elbiler i hele verden.

Trenger ikke billett

Du kan dessverre ikke reservere elbilparkering, men med 379 plasser i P10 og 348 plasser i P11 er det gode muligheter for at du finner en ledig plass til din elbil når du kommer til flyplassen.

I dag har vi automatisk skiltgjenkjenning på alle våre parkeringsområder, så du trenger ikke trekke billett når du kjører inn i parkeringshuset. Noe som betyr at du ikke lenger trenger å trekke billett når du parkerer hvis du har forhåndsbestilt parkering. Du har da altså helt berøringsfri parkering. Du kjører bare rett inn på parkeringsområdet, setter fra deg bilen på en ledig plass og reiser videre.

Har du ikke forhåndsbestilt, blir skiltet registrert og du betaler parkeringen når du skal dra hjem igjen. Enten der og da eller ved å registrere kredittkortet ditt på autopay.io

Les mer om automatisk skiltgjenkjenning her.

Enkelt og greit - kjør rett hjem

Lademuligheter mens du parkerer gjør din reiseopplevelse enda smidigere. Du trenger verken sørge for fullt batteri før du parkerer bilen eller lete deg frem til en ledig lader på vei hjem fra flyplassen etter endt reise.

Når ferien eller reisen er over, vil jo de fleste aller helst komme seg hjem så raskt som mulig. Det å komme til ferdigladet bil er derfor en bonus vi unner deg. Dermed kan både du og bilen din komme tilbake fra reisen med batteriene ladet.

Her finner du parkeringsplasser for elbil:

  • 379 plasser på plan 3 i P10 (ca. 50 meters gange fra avgangshallen)
  • 348 plasser på plan 1 i P11 (ca. 150 meters gange fa avgangshallen)

Fordeler med å lade elbilen på Oslo lufthavn mens du er på reise:

  • Du trenger ikke å lade batteriet før du reiser
  • Du kan kjøre hele veien hjem uten å lade etter reisen

Klikk her for å se kart over parkeringsområdet på Oslo lufthavn.