5 gode måltider i ankomsthallen på Oslo lufthavn

Nå har du fem ekstra gode grunner til å ta deg god tid hvis du skal hente noen på Oslo lufthavn, eller trenger en pause fra flyreisen før du skal hjem - eller videre.

I ankomsthallen på Oslo lufthavn spiser du alt fra spennende asiatisk via kjente hamburgere til tradisjonelle bakervarer med fantastisk gode smaksopplevelser. De aller fleste spisestedene på Oslo lufthavn leverer maten raskt slik at du har tid til å spise mens du venter.

Wagamama

Det er kun på Oslo lufthavn Wagamama har restaurant i Norge. Her serveres det mat som er inspirert fra det asiatiske kjøkken.

menyen finner du nydelige asiatiske retter som nudelretter, ferske salater og småretter som er laget for å gi deg gode smaker, gi næring og inspirere. Restauranten serverer også desserter, ferske juicer, varme drikker, vin og asiatisk øl..


W.B.Samson

W. B. Samson butikkbilde.jpg

Hos W.B Samson får du ferske bakevarer, brød og kaker og deilig baristakaffe. Du finner også favoritter som kanelboller og surdeigsbaguetter med gruyère og cottoskinke, og pizza.

Visste du at kaffe er en av W. B. Samsons viktigste produkter?  Filialene har også kaffebønner tilgjengelig som løsvekt, og du kan få kvernet kaffebønnene i den grovheten du ønsker -  slik at da kan du drikke god kaffe både hjemme og mens du venter på avgangen eller ankomsten.

W.B Samson er nesten blitt et lite landemerke på Oslo lufthavn og W. B. Samson finner du i ankomsthallen og i utenlandsterminalen.


La Baguette

LA Baguette_butikkbilde.jpg

La Baguette serverer ferske kvalitetsbaguetter og salater som tilberedes raskt.

En av bestselgerne er baguette med saftig krydret kyllingbryst og avokado. På menyen er det også hjemmelaget smoothies, sunne drikker og litt søtt til maten.

Er dere flere på reiste elller en større gruppe? Da er det mulig å forhåndsbestille baguetter til ankomst eller ved avreise. Det gjør du ved å kontakte restauranten på telefon 412 71 559 eller e-post.

Om du er på farten eller bare vil ta deg en pause fra en travel hverdag er du alltid velkommen til oss.


Burger King

Burger_King.jpg

The whopper has landed! Burger King er kjent for sin kvalitetsrike, smakfulle og rimelige mat.

I restauranten på Oslo lufthavn har vi full meny og serverer deg en Whopper eller en annen hamburger-favoritt i løpet av kort tid.


Peppes Pizza

Peppes-Pizza-1052.png

Mange kjenner godt til Peppes Pizza og på Oslo lufthavn kan du finne Peppes Pizza i ankomsthallen. Her får du amerikansk pizza i mange varianter. Du kan du velge mellom den kjente Classic Chicago og Freestyle California, som har spennende toppinger på en tynn bunn. Det serveres også salat, hamburger, nachos og pasta.


Enda flere spisesteder?

På Oslo lufthavn kan du velge blant 50 spisesteder. På denne siden ser du alle spisestedene ved ankomst på Oslo lufthavn. Tips! Filtrer og finn akkurat restauranten som passer for deg.

Finn spisested