Om oss

Avinor er leverandør av IT-tjenester for kommunikasjon og tjenesteproduksjon på Avinor Lufthavner.

Vi leverer driftssikre og lufthavntilpassende tjenester og produkter som gjør det enkelt for deg å drive virksomhet på lufthavnen. Som kunde kan du forvente at vi tilbyr tjenester av høy kvalitet til konkurransedyktige priser.

Våre kunder

Avinor IT Partners kunder befinner seg innenfor de fleste flyplassrelaterte segmenter som flyselskaper, handlere, cleaning, catering, fueling, parkering, frakt, butikker, spisesteder, hotell, bank, bygg og anlegg, offentlig virksomheter med flere.

Ny på flyplassen?

Lufthavnene er som et eget økosystem med egen teknisk infrastruktur, sikkerhetsrutiner og reguleringer. Kommunikasjonsløsninger som er en selvfølge andre steder, kan derfor kreve litt mer planlegging på en flyplass. For å sikre at du får de løsningene som er optimalt tilpasset din virksomhet på plass i rett tid, anbefaler vi at du så raskt som mulig tar kontakt med oss. Noen av tjenestene er unike for lufthavnene. Flere av disse tjenestene kan ikke bare være nyttige, de kan være en nødvendighet for å drive effektivt. 

Ring oss i dag eller kontakt oss på e-post, så gir vi deg en uformell og uforpliktende presentasjon tilpasset nye virksomheter.